Fysik

Energi

26. oktober 2014 af qasaya (Slettet) - Niveau: A-niveau

L=Q/m   -   334,4kJ/kg=Q/45g   -    Q=?   


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2014 af Jerslev (Slettet)

Ah, det kan du vist godt selv finde ud af. Omregn de 45g til kg og gang igennem på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere hele problemstillingen.


Skriv et svar til: Energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.