Matematik

Fuldstændige løsning til et lignigssytem?

01. november 2014 af mikail3500 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har vedhæftet opgaven, og det drejer sig om opg.3 (3) og (4) 

Vedhæftet fil: Mat 2012 S.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

I hvert af ligningssystemerne kan man isolere x og y udtrykt med z som parameter.


Svar #2
02. november 2014 af mikail3500 (Slettet)

Andersen11 er den fuldstændige løsning til L2 så x=-20-8t, y=-8-3t, z=t ? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det ser rigtigt ud.


Svar #4
02. november 2014 af mikail3500 (Slettet)

Så siger jeg tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Fuldstændige løsning til et lignigssytem?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.