Matematik

Fuldstændig løsning til ligningssystem?

02. november 2014 af Mouse456 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle

Jeg har følgende ligningssystem, og opgaven siger, at jeg skal løse den fuldstændigt:

L_{1}: \begin{Bmatrix} 2x-5y+z=0\\ -x+2y-2z=0 \end{Bmatrix}

Jeg vil rigtig gerne have hjælp til metoden af opgaveløsningen :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt z som parameter og løs ligningssystemet

        2x -5y = -z
        -x + 2y = 2z


Skriv et svar til: Fuldstændig løsning til ligningssystem?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.