Matematik

Forkorte

09. november 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

For at forkorte,hvad skal man dividere nævner og tæller med?\frac{x}{2x}


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2014 af mathon

    …med x.


Svar #2
09. november 2014 af sejt12 (Slettet)

hvad bliver resultatet? kan ikke lige se hvad x divideret med x og 2x skulle give har aldrig prøvet sådan noget


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2014 af mathon

                                              \LARGE \LARGE \frac{x:x}{2x:x}=\frac{1}{2}


Skriv et svar til: Forkorte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.