Matematik

Fremstilling af q enheder

10. november 2014 af rasmuses (Slettet) - Niveau: B-niveau

Fremstilling af q enheder af en vare koster T kr.  hvor T=q2+10q+29 , q≥0 

indtægten I ved salg af q enheder er I=40q for hvilken værdi af q bliver indtægten den samme som omkostningerne?

jeg sidder lige nu med denne opgave, og jeg ved ikke hvordan jeg skal regne den ud, og hvilken fremgangsmåde jeg skal bruge:) 

kunne være super dejligt hvis nogen kunne hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2014 af peter lind

Løs ligningen T=I


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Sæt T og I lig med hinanden og løs ligningen:

T = I  <=>

q2 + 10q + 29 = 40q  <=>

q2 - 30q + 29 = 0  <=>

osv.


Svar #3
10. november 2014 af rasmuses (Slettet)

ok tak:)

hjalp meget


Skriv et svar til: Fremstilling af q enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.