Matematik

Hastighed

13. november 2014 af Arbz (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Beregn sneboldens hastighed i m/sek.

Info givet: Børnene kaster med 15 meter afstand og sneboldens er i luften i 1,2 sek.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2014 af Ofo (Slettet)

v = d/t


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2014 af Ofo (Slettet)

v = d/ t

v = 15m/1,2s = 12,5 m/s

Altså

v = 12,5 m/s


Svar #3
13. november 2014 af Arbz (Slettet)

Undskyld er ikke så skarp, men hvad mener du med V?
 


Svar #4
13. november 2014 af Arbz (Slettet)

Og mange tak ^_^


Skriv et svar til: Hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.