Matematik

løs den her ligning

13. november 2014 af hani12348 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

nogen der vil finde ud af hvad den her ligning gir?

2(x -3) = 3(x + 1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2014 af peter lind

gang ind i parenteserne og flyt alt med x over på den eneside af lighedstegnet og resten på den anden side


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2014 af PeterValberg

Se disse videoer [ LINK ], så skulle du gerne kunne løse opgaven

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2014 af Hansihh (Slettet)

2x-6=3x+3
Da begge parenteser er gange parenteser, bruger gange parentes reglen

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. november 2014 af mette48 (Slettet)

2(x -3) = 3(x + 1)

gang ind i parenteserne

træk 2x hra på begge sider

træk 3 fra på begge sider


Skriv et svar til: løs den her ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.