Matematik

fuldstændige løsning til differentialligningen

20. november 2014 af Aghahowa100 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

beregn den fuldstændige løsning til differentialligningen:

y''+8y'(t)+16 y=0

hvad skal man gøre ved sådan en sjover her :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2014 af mathon

Find rod/rødder i den karakteristiske ligning:

                    r^2+8r+16=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2014 af mathon

                (r+4)^2=0

                r=-4   (dobbeltrod)
hvoraf
                y(t)=(c_1+c_2t)e^{-4t}


               


Skriv et svar til: fuldstændige løsning til differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.