Matematik

Ligninger!!

02. december 2014 af celinaheden (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1    6x - 19 = x - 4       X= ?

2    4 * ( -8 ) +8 =      

3     (-20) * (-4) =

Venligst svar hurtigst muligt! ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2014 af AskTheAfghan

1) Du må samle x'er så meget som muligt, og derefter skal du finde ét x.

2) Start med at bestemme 4·(-8), så lægger du 8 til.

3) Benyt, at (-)·(-) = (+).


Svar #2
02. december 2014 af celinaheden (Slettet)

Tak tak,det er ikke fordi jeg ikke kan regne dem ud i hovedet. Det er bare de udregninger...


Skriv et svar til: Ligninger!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.