Matematik

dumt spørgsmål

05. december 2014 af SvenOlee (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg har et måske lidt dumt spørgsmål

hvad betyder eller hedder det her:

\sum


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2014 af PeterValberg

Der findes ingen dumme spørgsmål :-)

Tegnet Σ (det græske bogstav Sigma) er et sum-tegn i matematikken.
Det bliver anvendt som symbol for summen af en række i matematik.

Fx:

\sum_{n=1}^{5}{n}=1+2+3+4+5=15

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: dumt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.