Matematik

isoler m

07. december 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ved ikke hvordan jeg gøre, se billede

Vedhæftet fil: ssss.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Du har følgende udregning

\frac{1}{2}mv^{2}+mgh=E \Leftrightarrow m\left(\frac{1}{2}v^{2}+gh\right)=E \Leftrightarrow m=\frac{E}{\frac{1}{2}v^{2}+gh}


Skriv et svar til: isoler m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.