Matematik

Hvordan regner man BMI ud?

08. december 2014 af Nillekiss (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej :)

Jeg sidder og laver matematik aflevering. Men der er et spørgsmål jeg skal have hjælp til.

Beregn personens BMI.

Oplysninger:

Alder: 15

Højde: 171

Vægt i kg: 51,0

fedt procent; 8,9

Er der nogle som kan hjælpe`?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2014 af Akademisk (Slettet)

BMI = Kropsvægt i kg/ højden i meter ^2

I dette tilfælde: 51/1,71^2 = 17,44

Der skal tages forbehold for denne udregningsmetode, da den ikke tager højde for: Knoglebygning, muskelmasse og køn. Da personen er under 18 år er der også fejlkilder forbundet med BMI.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2014 af Fjerbaek (Slettet)

BMI er kun afhængig af højde og vægt:

BMI=\frac{vaegt}{hoejde^2}
Hvor vægt er i kg og højde i meter


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2014 af Akademisk (Slettet)


Skriv et svar til: Hvordan regner man BMI ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.