Matematik

Geometri!! Har virkelig brug for hjææælp

14. december 2014 af Fallllss (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har virkelig brug for hjælp til denne her opgave, håber i kan svare hurtigst muligt.

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Brug de trigometriske funktioner, eventuelt regn kateten ud med anvendelse af pythagoras.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2014 af peter lind

Brug at sinus til en vinkel i en retvinklet trekant er modstående katete delt med hypotenusen. Brug dernæst at summen af vinklerne i en trekant er 180º


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

\angle A = sin^{-1}\left (\frac{|BC|}{|AB|} \right )


Svar #4
14. december 2014 af Fallllss (Slettet)

Mange tak


Svar #5
14. december 2014 af Fallllss (Slettet)

Kan i lige prøve at vise det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. december 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

|AC| = \sqrt{|AB|^2-|BC|^2}


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. december 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

\angle B=sin^{-1}\left (\frac{|AC|}{|AB|} \right )

eller

\angle B=cos^{-1}\left (\frac{|BC|}{|AB|} \right )


Skriv et svar til: Geometri!! Har virkelig brug for hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.