Fysik

Hvad er enheden for alfa

15. december 2014 af AssBass01 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvaaaad er enheden for alfa ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2014 af MathiasIHA (Slettet)

W/(m2*K)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2014 af hesch (Slettet)

α kan jo nærmest være et symbol for hvad som helst.


Svar #3
15. december 2014 af AssBass01 (Slettet)

Jeg har Newtons afkølingslov opstillet som en differentialligning T(t) = T(omgivelser) * (T(til tiden 0) - T(omgivelser))*e^(a/m*c)*t
Hvor c er jerns specifikke varmekapacitet og m er legemet masse men hvad er enheden for a (alfa) i dette sammenhæng ??? Nogen som ved det??

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2014 af MathiasIHA (Slettet)

Formentligt varmeovergangstallet som er opgivet i W/(m2*K)


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2014 af MathiasIHA (Slettet)

Virker bare ikke realistisk i skal regne det i 3g burde være opgivet i opgaven.


Svar #6
15. december 2014 af AssBass01 (Slettet)

Oke tak skal i ha :)

Svar #7
15. december 2014 af AssBass01 (Slettet)

Det er til min SRP :/

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Størrelsen    α/(m·c) · t  er dimensionsløs   og da t er tiden, har man så

        [α] = J/(K·s) = W/K


Skriv et svar til: Hvad er enheden for alfa

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.