Matematik

Find vækstraten

13. januar 2015 af Milie2708 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Så er vi på den igen!

Jeg skal finde vækstraten for funktionen g(x)=38*e^-0.14x

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2015 af PeterValberg

g(x)=38\cdot e^{-0,14x}=38\cdot{\color{Red} \left(e^{-0,14 }\right )}^x

Det røde tal er fremskrivningsfaktoren, deraf kan vækstraten bestemmes

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Find vækstraten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.