Matematik

Hvordan regner man følgende med potenser?

18. januar 2015 af matthjelp (Slettet) - Niveau: B-niveau

(12*(1/3))^5*(1/4)^4. tak på forhånd


Svar #1
18. januar 2015 af matthjelp (Slettet)

Er virkelig tæt på svaret - jeg ved at det skal give 4 - men har brug for lidt hjælp på vejen


Svar #2
18. januar 2015 af matthjelp (Slettet)

er der ikke en venlig sjæl der kan hjælpe ? :)


Svar #3
18. januar 2015 af matthjelp (Slettet)

plzz


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2015 af Galo1s (Slettet)

(12\cdot\frac{1}{3})^5\cdot(\frac{1}{4})^4=4^5\cdot\frac{1}{4^4}=4\cdot\frac{4^4}{4^4}=4\cdot1=4.


Svar #5
18. januar 2015 af matthjelp (Slettet)

tusind tak for hjælpen! :D 


Skriv et svar til: Hvordan regner man følgende med potenser?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.