Fysik

At isolere R i følgende formel

20. januar 2015 af Arccossintan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan isoleres resistansen R i formlen herunder:

\rho = R*\frac{A}{l}

Jeg kender godt resultatet, men ønsker at forstå mellemregningerne.

Mvh. Emil


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2015 af PeterValberg

\rho=R\cdot\frac{A}{l}           multiplicerer begge sider med l

\rho\cdot l=R\cdot A      dividerer på begge sider med A

\frac{\rho\cdot l}{A}=R

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
20. januar 2015 af Arccossintan (Slettet)

Mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: At isolere R i følgende formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.