Matematik

Matematik!

20. januar 2015 af Jenn96 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude! Har prøvet at løse denne ene opgave, men kan ikke rigtigt komme til noget fornuftigt svar. Er der nogen der kan hjælpe? :-)

Vedhæftet fil: Udklip1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2015 af LubDub (Slettet)

Udklip1.PNG


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2015 af Stats

(3x\cdot e^{x^2+1})'=(3x)'\cdot e^{x^2+1}+3x\cdot(e^{x^2+1})'

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2015 af mathon

                      \small F(x)=\int 3x\cdot e^{x^2+1}dx

   sæt  \small x^2+1=u   og dermed   \small 3xdx=\frac{3}{2}du

hvoraf
                      \small F(x)=\int 3x\cdot e^{x^2+1}dx=\int e^{x^2+1} \cdot 3xdx=\frac{3}{2}\cdot \int e^u\, du=\frac{3}{2}\cdot e^u+k=\frac{3}{2}\cdot e^{x^2+1}+k

       


Skriv et svar til: Matematik!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.