Matematik

Radius

21. januar 2015 af rebkka1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Gentrifugeskålen har en form som en kegle

Rumfang: 1526,04 cm3

Højde: 18 cm

ºBeregn radius i centrifugeskålen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2015 af PeterValberg

Rumfanget af en kegle kan bestemmes som:

V=\frac13\cdot h\cdot\pi\cdot r^2

Indsæt de kendte oplysninger og isolér r

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.