Matematik

Funktioner

22. januar 2015 af Gyldenløw (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg er gået rimelig kold, og ville derfor høre om der er nogle der kan hjælpe mig.......

Givet funktionerne

f(x) =- \frac{2}{3}x + 2 , x\varepsilon]-3,6]

g(x) = x - 3, -1\leq x< 6

h(x) = \frac{3}{4}x -1, Dm(h) = {x \left \right |- 3 < x< 5

a) (Tegn graferne for de tre funktioner i samme koordinatsystem.

b) Beregn f(6)  og g(6)

 c) I hvilket punkt skærer grafen for h(x) x-aksen? Ikke "tælle"! Brug funktionsforskriften.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2015 af Stats

Hvilken en af opgaverne har du problemer med?

(I LaTeX skal du anvende "\in" for at lave tegnet "∈")

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
22. januar 2015 af Gyldenløw (Slettet)

Primært opgave b


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2015 af Stats

b) Indsæt 6 i funktionen f, og g(6) er ikke defineret. (Se på intervallerne)

c) anvend y = h(x). Når h(x) skære x-aksen, da er y = 0. Dvs, h(x) = 0 (isoler x)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #4
22. januar 2015 af Gyldenløw (Slettet)

okay... Tak


Svar #5
23. januar 2015 af Gyldenløw (Slettet)

.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.