Matematik

Vektor opgave

11. februar 2015 af tikta (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Vis at den ordnede mængde E = {e1, e2, e3} udgør en basis for R 3 . 

Vektorne er:

e1 = (0,1,-2) e2 =(1,-1,1) og e3 = (2,-1,1).


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Vektor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.