Matematik

En parameterfremstilling for den rette linje, som to planer skærer hinanden i

12. februar 2015 af LogR (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har vedhæftet opgaven og så langt jeg har formået at komme i et billede. Håber nogle kan hjælpe mig videre :-) 

På forhånd mange tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Ja, så afslut med at skrive x, y og z udtrykt ved t.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2015 af mathon

hvoraf en planskæringsparameterfremstilling
af sporet:
                                     \begin{pmatrix} x\\y \\ z \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} t\\t-10 \\ -3t+21 \end{pmatrix}

                                     \begin{pmatrix} x\\y \\ z \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0\\-10 \\ 21 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 1\\1 \\ -3 \end{pmatrix}


Skriv et svar til: En parameterfremstilling for den rette linje, som to planer skærer hinanden i

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.