Matematik

Hjælp til linjer

25. februar 2015 af sarahansen00 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Fire linjer i et koordinatsystem l, m, n og o kan beskrives på følgende måde:

L: y = x + 2
M: y = x + 4
N: y = x + 6
O: y = x + 8

Hvad er fælles for alle fire linjer?

Brugbart svar (2)

Svar #1
25. februar 2015 af Soeffi

Vedhæftet fil:linjer.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2015 af Chrystine (Slettet)

Min ros til Soeffi for den flotte, pædagogiske hjælp i #1.
Graferne giver et godt, visuelt billede til forståelse af opgaven.


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. februar 2015 af Soeffi

#2 Tak.


Svar #4
25. februar 2015 af sarahansen00 (Slettet)

Jeg takker!:)

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2015 af Soeffi

Det skal lige siges, at svaret til opgavene er,at linjerne er parallelle eller har samme hældning. Denne hældning er 1. Desuden er afstanden fra en linje til den nærmeste af de andre ens for alle linjer.


Skriv et svar til: Hjælp til linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.