Kemi

Opløsninger! Hiiiiilfe! :D

25. februar 2015 af Naglfar (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har jeg skudt helt forbi?!

-og den sidste....?! Ag+K+ -Det kan det ikke være, men hvad så?! :D

Nu skal du blande de 3 salte, sådan at du blander 2 opløsninger med hinanden ad gangen, dvs. NaCl og KNO3, NaCl og AgNO3 og endelig KNO3 og AgNO3.

Skriv de 3 reaktioner op, og forklar om de stoffer, som dannes. Er de let- eller tungtopløselige?
Na+ (aq) + Cl-(aq) + K+ (aq) + NO3-(aq) = NaCl(s) + K+(aq) +NO3-(aq)

Na+ (aq) + Cl-(aq) + Ag+ (aq) + NO3-(aq) = AgCl(s) + Na+(aq) + NO3-(aq)

K+ (aq) + NO3-(aq) + Ag+ (aq) + NO3-(aq) = 


Skriv et svar til: Opløsninger! Hiiiiilfe! :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.