Kemi

Beregn den molære koncentration

10. marts 2015 af Kemi1996 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En 10,00 % (masseprocent) vandig opløsning af natriumhydroxid har en densitet på 1,1110 g/ml. Beregn opløsningens molære koncentration. (Molær masse/g*mol-1 : NaOH 40,00)

Hvad skal masseprocenten bruges til i denne opgave ? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2015 af mathon

            c=0,10\cdot \frac{\varrho }{M}=0,10\cdot \frac{1111,0\; \frac{g}{L}}{40,00\; \frac{g}{mol}}


Skriv et svar til: Beregn den molære koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.