Kemi

Beregn pH af imidazol

17. marts 2015 af Kemi1996 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg har problemer med at løse opg. 3b) og 3d) i dette opgavesæt.

På forhånd, tak 

Vedhæftet fil: Opgave 3.docx

Svar #1
17. marts 2015 af Kemi1996 (Slettet)

del b) er jeg egentlig selv kommet frem til alligevel, men kan ikke helt regne 3d) 


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. marts 2015 af Soeffi

Vedhæftet fil:imidazol.png

Brugbart svar (1)

Svar #3
17. marts 2015 af Heptan

a) pH = 3,80

b) pH = 10,80

c) pH = 6,99

d) Stofmængden af den svage base kan bestemmes med pufferligningen:

7,4=6,99+\log \left(\frac{\left(n_{b}-0,05\right)}{0,05}\right)


Svar #4
19. marts 2015 af Kemi1996 (Slettet)

#3 Tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Beregn pH af imidazol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.