Kemi

Beregn binding/ EN...

17. marts 2015 af Naglfar (Slettet) - Niveau: C-niveau

Skal beregne en masse vedr. u/polar bindinger osv. -men f.eks.

CuSO4.

Cu = 1,9

S= 2,58

O=3,44

-> 1,9 - 2,58 - ( 3,44*4= 13,76) = 

eller; 1,9 - 2,58 = 0,68 =kovalent/polær binding.

        2,58-3,44 = 0,86 = kovalent/polær binding.

Har jeg fattet ideen?! Man regner "spændingsforskellen ud -og derfra aflæse?


Skriv et svar til: Beregn binding/ EN...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.