Matematik

Indfør Passende variable

29. marts 2015 af OnceUponATime (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har fået vedlagte opgave.

Men idet havisen skal være aftagende, skal funktionen så ikke hedde:

f(x)=6*0.013^x ?

Vedhæftet fil: opg 2.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2015 af mathon

                  f(x)=\left ( 6\cdot 10^{6}\; km^2 \right )\cdot \left (1-0{,}013 \right )^x


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: Indfør Passende variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.