Matematik

Løbe

03. april 2015 af kev22 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har 12 minutter til at løbe 2.750 meter. Hvor mange km/t skal jeg løbe for at nå de 2.750 M ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2015 af SuneChr

12 min = 12/60  time  = 1/5 time
2750 m = 2,75 km
Hastighed  2,75·5  km/t


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Beregn hastigheden v som distancen divideret med tiden, altså

        v = s / t

Bemærk, at s = 2,75 km , og t = 12 min = 0,2 time .


Svar #3
03. april 2015 af kev22 (Slettet)

Tak for jeres hurtige svar :)


Svar #4
03. april 2015 af kev22 (Slettet)

13,75 km/t... hold da ferie man skal løbe stærkt :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det svarer til 3,82 m/s .

Normal ganghastighed er ca 5,0 km/t .

Rekorden for løbehastighed sat i konkurrenceløb på 100 m distancen er ca 44,7 km/t , så der er mulighed for forbedring.


Skriv et svar til: Løbe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.