Matematik

Hurtig hjælp til mat opgave!

07. april 2015 af krillo123 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej jeg kan simpelthen ikke løse denne opgave er der en venlig sjæl, der vil hjælpe.
Mange tak på forhånd
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2015 af PeterValberg

f'(x) = 0 hvor f(x) har vandrette tangenter (hvilket vil sige, når x = 4 eller x = 6)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
07. april 2015 af krillo123 (Slettet)

Så ingen X er negativ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2015 af PeterValberg

f'(x) er negativ i det interval, hvor f er aftagende, hvilket vil sige i intervallet ]4;6[

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2015 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 2 på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FrViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hurtig hjælp til mat opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.