Matematik

Beregn output! Hjælp!

07. april 2015 af vettel15 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan udregne dette?!

På markedet for vinduesglas er der kun en producent, som kan levere glas, der kan leve op til de nye krav til varmetransmission. Pga. tekniske barrierer forventes der først at komme flere producenter på markedet efter nogle år.

Antag at efterspørgslen efter den nye type vinduesglas inden for det relevante prisområde med tilnærmelse kan beskrives ved følgende efterspørgselsfunktion:

QD =−11,36⋅P+34.090 og MR(Q)=−0,176⋅Q+3.000,9 og virksomhedens marginalomkostninger ved: MC(Q) = 0,1574 ⋅ Q

g) Beregn det optimale output for producenten af den nye type vinduesglas.

Antag at de gennemsnitlige totalomkostninger ved produktion af det optimale output for virksomheden er 1.500 kr.

h) Beregn størrelsen af profitten. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Prøv i VØ forumet.


Skriv et svar til: Beregn output! Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.