Matematik

Areal af trekant

12. april 2015 af charlottemunk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg sidder og pukler med en opgave i matematik (den er vedhæftet som billede). 

Jeg har løst opgave a til at være ca. 19.69. Nu kan jeg så bare simpelthen ikke finde ud af hvad jeg skal gøre i opg. b. Har prøvet flere forskellige ting, men intet synes at virke. 

Håber der er nogle venlige sjæle derude, der kunne komme med en forklaring på, hvordan man skal løse opgaven :)

Mvh. Charlotte


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2015 af mathon

                A_{ABM}=\frac{1}{2}\cdot \left | AB \right |\cdot \left ( \frac{1}{2}\cdot \left | AC \right | \right )\cdot \sin(A)


Skriv et svar til: Areal af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.