Matematik

integration

12. april 2015 af emilie63 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ved ikke lige hvordan jeg skal gribe den her an.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2015 af mathon

Skærmbillede 2015-04-12 kl. 13.30.20.png


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. april 2015 af mathon

                   \int_{3}^{t}(2x-5)\, \textup{d}x=30

                   \left [ x^2-5x \right ]_{3}^{t}=30


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2015 af mathon

                  t^2-5t-(3^2-5\cdot 3)=30

                  t^2-5t-24=0


Svar #4
12. april 2015 af emilie63 (Slettet)

kan ikke helt forstå hvorfor jeg får 2 svar?


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. april 2015 af Stats

til en andengradsligning er der to rødder hvis d > 0

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.