Matematik

Samlede længde

16. april 2015 af HeleneGo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder man den samlede længde ? 
Det haster :D 

Vi har følgende aftsande og vinkler:
|KN|=316 
|KP|=188
Vinkel K=42 grader 
Vinkel P=109 grader
Vinkel Q=39.8 grader

Vedhæftet fil: aaa.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2015 af peter lind

Se på trekant KPN. Du kender de to sider og den mellemliggende vinkel. Brug cosinusrelationerne til at finde længden af PN. Derefter kan du bruge sinusrelationerne til at finde vinkel KPN. Brug  resultatet sammen med kendskabet til vinkel P til at finde vinkel QPN.Find også vinkel QPN. Brug dernæst sinusrelationerne til at finde de manglende sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: Samlede længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.