Matematik

Bestem ligningen for den indvendige cirkel :)

16. april 2015 af ninseninse (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen, er i gang med nogle opgaver, og sidder lidt fast i en opgave. Håber i kan hjælpe mig, da jeg har meget kort tid tilbage til at lave den :) 
 opgaven lyder:

Når der skal transporteres varer mellem byerne i Grønland, skal flyene pakkes så effektivt som muligt. Et tværsnit gennem skroget på et bestemt transportfly er cirkelformet, som vist på figur 3. 

Snittet gennem skroget lægges ind i et koordinatsystem, som vist på figur 4.

Den indre cirkels diameter, vist med rødt, kaldes d, og afstanden fra gulvet, vist med blÃ¥t, op til det øverste punkt pÃ¥ loftet kaldes h. 

d = 5,28 meter og h = 3,57 meter

Figurerne lægger jeg i billeder, som kan hentes, håber i kan hjælpe mig! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2015 af Soeffi

Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2015 af mathon


Loftshøjden = diameter - mindste pilhøjde.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2015 af SLMB (Slettet)

Sidder med samme opgave, kan heller ikke finde ud af den, så kigger lige med :-) hvis der kommer nogen som kan skære den ud i pap :D


Svar #4
16. april 2015 af ninseninse (Slettet)

Ser det rigtig ud?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. april 2015 af SLMB (Slettet)

Ved ikke om den er rigtig :) Vil bare lige sige jeg har sendt dig en besked i indbakken :D


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. april 2015 af SD15 (Slettet)

Sidder med samme opgave.
ninseninse, hvordan for du cirklens ligning r^2 = (x-0)^2+(y-0,940000000)^2 = 2,630000000^2

jeg får det kun til 0,8836.


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. april 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: Bestem ligningen for den indvendige cirkel :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.