Matematik

Rente

30. april 2015 af Martinjensen2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej
Er der en der kan hjælpe med dette?


 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. april 2015 af mathon

                          A_0=y\cdot \frac{1-(1+r)^{-n}}{r}

                          \frac{A_0\cdot r}{y}= 1-(1+r)^{-n}

                          (1+r)^{-n}=\frac{y-A_0\cdot r}{y}

                          (1+r)^{n}=\frac{y}{y-A_0\cdot r}

                          \log(1+r)\cdot {n}=\log\left (\frac{y}{y-A_0\cdot r} \right )

                          n=\frac{\log\left (\frac{y}{y-A_0\cdot r} \right )}{\log(1+r)}


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2015 af mathon

i anvendelse:

                      n=\frac{\log\left (\frac{3.000}{3.000-250.000\cdot 0,0045} \right )}{\log(1,0045)}=105   

105 måneder = 8 år 9 mdr., hvor sidste ydelse bliver lidt mindre end 3.000 kr


Skriv et svar til: Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.