Matematik

Joint continuous distribution

14. maj 2015 af Variansen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har en opgave, som lyder således:

Suppose that either of two instruments might be used for making a certain measurement. Instrument 1 yields a measurement whose pdf, h1, is: h1(x) = 2x; for 0 < x < 1, and zero otherwise. Instrument 2 yields a measurement whose pfd, h2, is: h2(x) = 3x2; for 0 < x < 1, and zero otherwise. Suppose that one of the two instruments is chosen at random and a measurement X is made with it.

a) Determine the marginal pdf of X: (Hint: Let Y be the choice of instrument.

f(x; y) = P(y = 1)h1(x) + P(y = 2)h2(x))

Jeg ved at jeg med dobbelt integration, kan finde den marginale pdf, men i denne her opgave har jeg det virkelig svært ved at gribe det an. 

Håber der er hjælp at hente..


Skriv et svar til: Joint continuous distribution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.