Matematik

Integral beregning- Hjælp

15. maj 2015 af hazeuk (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hey er der nogen der kan hjælpe mig med at beregne integralet. Det står på den sidste det side. Håber jeg kan få hjælp da det haster meget

Vedhæftet fil: Hundeskål.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2015 af SuneChr

2\pi \left ( \frac{1,15}{1,85} \right )^{2}\int_{0}^{3,5}x^{2}\textup{d}x     =

2\pi \left ( \frac{1,15}{1,85} \right )^{2}\cdot \frac{1}{3}\cdot 3,5^{3}


Svar #2
15. maj 2015 af hazeuk (Slettet)

mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2015 af SuneChr

# 1   

\frac{7^{3}\cdot 23^{2}}{2^{2}\cdot 3\cdot 37^{2}}\cdot \pi


Skriv et svar til: Integral beregning- Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.