Matematik

Udtryk for en harmonisk svingning

20. maj 2015 af Haxxeren - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Jeg er interesseret i at opstille et udtryk for en harmonisk svingning, der skal opfylde y(0) = 0 og y(L) = 0, hvor L er den samlede længde af bjælken. Derudover skal det være muligt at ændre nullinjen, dvs. den vandrette symmetrilinje - uden at ændre y(0) = 0 og y(L) = 0.

Kan man det?

Tak på forhånd.


Skriv et svar til: Udtryk for en harmonisk svingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.