Matematik

Gør rede for hver af graferne

23. maj 2015 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. Jeg har vedhæftet en opgave jeg er lidt i tvivl om. 
Jeg har min anelse om at A= g, B = h og C= f, men jeg er ikke sikker? 


Svar #1
23. maj 2015 af Manu0407 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2015 af bulgarianrose (Slettet)

Ja, det er rigtigt. Den lineære er indlysende, og A'eren kan ikke være en eksponentiel funktion, fordi den begynder ved origo (0,0), så B'eren kan kun være den eksponentielle. :)


Svar #3
24. maj 2015 af Manu0407 (Slettet)

Men er der nogle der har en yderligere begrundelse, hvorfor det er sådan? Jeg skal til eksamen torsdag, og jeg vil gerne kunne forklare disse type opgaver rigtigt, når det kommer til stykket :)


Svar #4
24. maj 2015 af Manu0407 (Slettet)

? :)


Skriv et svar til: Gør rede for hver af graferne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.