Matematik

Eksamens spørgsmål ( Infinitesimalregning)

08. juni 2015 af Køb (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan gør jeg rede for hvordan man bestemmer arealet under en kurve?

Har virkelig brug for hjælp her. Har søgt i mine matematik bøger, samt mine notater. Tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2015 af PeterValberg

Video nr. 5 på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk
(video nr. 10 kan også være relevant)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. juni 2015 af mathon

For en kontinuert funkttion f(x) ≥ 0 i intervallet [a;b]
gælder, at areallet af området M begrænset af grafen for f(x), x-aksen og linjerne x = a og x= b
er:

                                  A_M=\int_{a}^{b}f(x)\, \textup{d}x
               


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2015 af mathon

areallet  -->  arealet


Svar #4
08. juni 2015 af Køb (Slettet)

Har fundet ud af det, tak for hurtigt svar ! :-)


Skriv et svar til: Eksamens spørgsmål ( Infinitesimalregning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.