Matematik

ligning

19. august 2015 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg skal angive en ligning, som viser sammenhæng mellem golf jernets nummer og vinkelmål.

jern 1= 12 grader

jern 2= 16

jern 3= 20

hjælp .......


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. august 2015 af Stats

Når graderne rykker sig 4 enheder, så rykker jern sig 1 enhed...

Derfor må det være sådan, at når graderne rykker sig 4/4 = 1 enheder, så rykker jern sig 1/4 enheder.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
19. august 2015 af Sofusfelix (Slettet)

Ja det er jeg med på.. Men i en ligning?

Brugbart svar (1)

Svar #3
19. august 2015 af mathon

                     y=4\cdot x+8        når x er jernets nummer og y er vinkelmålet.


Svar #4
19. august 2015 af Sofusfelix (Slettet)

Hvorfor siger du plus 8?

Brugbart svar (1)

Svar #5
19. august 2015 af mathon

Afmærk i et koordinatsystem
punkterne:
                       (1,12)  (2,16)  (3,20)     og forlæng den rette linje til skæring med y-aksen.

Du ser, at skæringspunktet er (0,8).


Svar #6
19. august 2015 af Sofusfelix (Slettet)

Ok - tak for svar. Det vil jeg gøre

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.