Matematik

Beregninger

20. august 2015 af minikorsgaard01 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? ved i b at man skal bytte noget rundt i ligningen men er gået helt kold. :) 

Vedhæftet fil: Opgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2015 af Soeffi

P=241\cdot M^{-0,25}

a) ser rigtig ud.


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. august 2015 af mathon

b)

               M=\left ( \frac{p}{241}\right )^{-4}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2015 af mathon

c)

         1+r_p=(1+r_M)^{-0,25}

         1+r_p=(1+0{,}50)^{-0,25}

         1+r_p=1{,}50^{-0,25}


Svar #4
20. august 2015 af minikorsgaard01 (Slettet)

Mathon forstår det ikke helt, hvad er r? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. august 2015 af mathon

d) 

         1+r_M=(1+r_p)^{-4}

         1+r_M=(1+(-0{,}20))^{-4}

         1+r_M=0{,}80^{-4}

        


Skriv et svar til: Beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.