Matematik

Hjælp - Beregninger

22. august 2015 af minikorsgaard01 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe med de her opgaver? :)

Vedhæftet fil: Opgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2015 af mathon

a)

Foretag eksponentiel regression på dine DATA.

                   H(T)=b\cdot a^T


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2015 af mathon

b)
                   H(10)=b\cdot a^{10}


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2015 af mathon

c)

                  30=b\cdot a^{10}

                  a^{10}=\frac{30}{b}
                  a=\left (\frac{30}{b} \right )^{0{,}1}


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2015 af mathon

d)
                \frac{H_2}{H_1}=a^{\Delta T}

                a^{\Delta T}=\frac{10^{-1}\cdot H_1}{H_1}

                a^{\Delta T}=10^{-1}

                \log(a)\cdot {\Delta T}=-1

                \Delta T=\frac{-1}{\log(a)}                  Bemærk:  \log(a)< 0  for  0< a< 1 , så \Delta T> 0

         


Skriv et svar til: Hjælp - Beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.