Matematik

HASTE OPGAVE

28. august 2015 af Malene121 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Sandsynligheden for at summen af øjnene er netop 7, gør rede for dette vha. ord og figurer denne sandsynlighed er 6/36:

HJÆÆÆLP?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2015 af AskTheAfghan

Du må gerne skrive, at det omhandler to terninger. (Vi ved jo ikke hvad du tænker på).

Elementerne er (1, 6), (2, 5), (3, 4), (4, 3), (5, 2), og (6, 1), idet

1 + 6 = 2 + 5 = 3 + 4 = 4 + 3 = 5 + 2 = 6 + 1 = 7.


Svar #2
28. august 2015 af Malene121 (Slettet)

hvordan ville man kunne skrive dette op på matprogram


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2015 af AskTheAfghan

#2     "matprogram" ...... ? Genlæs den første sætning i #1. Hvis det er en haste opgave, burde du have forberedt dig hvilken hjælp du skulle have. Venligst læs Betingelser for brug af Lektieforum på Studieportalen.dk.


Skriv et svar til: HASTE OPGAVE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.