Matematik

hjælp til at løse ligningen

29. august 2015 af annie4567 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal løse ligningen:

(a) e^(-2x+3)=7

Jeg ved at facit er x= (3-ln7)/2

Nogen der kan hjælpe mig med, hvordan man kommer frem til det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2015 af Stats

e-2x+3=7

ln på begge sider... Prøv det :-)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
29. august 2015 af annie4567 (Slettet)

super tak fik det løst :)


Skriv et svar til: hjælp til at løse ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.