Matematik

Kort ligning

07. september 2015 af opslagstavle1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der en der kan reducere denne ligning med mellemregninger, da jeg ikke selv kunne finde ud af den

tak på forhånd! 

\tfrac{2*(3-4)^{2}}{5-2*3}


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2015 af mathon

Det er ikke en ligning men en reduktion.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. september 2015 af mathon

                 \frac{2(3-4)^2}{5-2\cdot 3}=\frac{2\cdot (-1)^2}{5-6}


Svar #3
07. september 2015 af opslagstavle1 (Slettet)

Sorry, kan du reducere den med mellemregninger?


Skriv et svar til: Kort ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.