Matematik

Hjælp til matematik

08. september 2015 af Simbaceci (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har vedhæftet et billede af opgaven i min bog - det er den første opgave i a i øvelse 831. Hvordan skal jeg regne den?

Vedhæftet fil: Matematik billede.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2015 af mathon

samme regel som i
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1623709

         a^{\frac{3}{2}}\cdot a^{\frac{2}{3}}\cdot a^{\frac{5}{6}}=a^{\frac{3}{2}+\frac{2}{3}+\frac{5}{6}}=a^{\frac{9+4+5}{6}}=a^{\frac{18}{6}}=a^3

..........

potensregel:
                         a^m\cdot a^n=a^{m+n}


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.