Matematik

Løs ligning vha nulreglen

17. september 2015 af Necima (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan løser jeg denne ligning vha nulreglen: 2(x-5) * (x+7)=0. 

- Det ville være rarest med trin for trin forklaring, så jeg kan læse de andre ligninger selv. 

Mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2015 af mathon

Når én af de to faktorer er 0, er produktet lig med 0.


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. september 2015 af LubDub (Slettet)

x - 5 = 0 ∨ x + 7 = 0


Svar #3
17. september 2015 af Necima (Slettet)

Det var ligetil.

Mange tak

Skriv et svar til: Løs ligning vha nulreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.