Fysik

Hvor stor er partiklens mekaniske energi?

21. september 2015 af Batman9mom (Slettet) - Niveau: C-niveau

En partikel har en kinetisk energi på 250 J og en potentiel energi på 0,15 kJ.Hvor stor er partiklens mekaniske energi?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2015 af mathon

                             E_{mek}=E_{kin}+E_{pot}


Svar #2
21. september 2015 af Batman9mom (Slettet)

hvordan skriver man det i lommeregner


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2015 af mathon

                             E_{mek}=E_{kin}+E_{pot}=\left ( 250\; J \right )+\left (150\; J \right )=400\; J


Svar #4
21. september 2015 af Batman9mom (Slettet)

fra 0,15 til 150 - ved at gange med 1000?

hvorfor


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2015 af mathon

      1\; kJ=1000\; J


Skriv et svar til: Hvor stor er partiklens mekaniske energi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.